15% korting:
Op de produkten die ik verkoop, krijg je 15% korting!
Deze korting is geldig t/m 31 december 2018 dus profiteer ervan nu het nog kan !

Bekijk de produkten 

Prijsverhoging behandeling per 1/1/2019:
Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat ik gestart ben met mijn praktijk. In die jaren is de prijs van een behandeling gelijk gebleven.

De kosten van de praktijk zijn de afgelopen jaren sterk gestegen, mede door de eisen van de zorgverzekeraars. Om aan deze eisen te blijven voldoen, zal ik ook de komende jaren meer kosten moeten maken. 

Ik vind het echter belangrijk dat zorgverzekeraars deze zorg blijven vergoeden en blijf daarom ook aangesloten bij NVST en RBCZ

Het heeft er echter wel voor gezorgd dat ik besloten heb dat een behandeling € 67,00 gaat kosten. Dit gaat in per 1 januari 2019. 

Stoppen met roken
Een actueel onderwerp: mensen stimuleren te stoppen met roken. Als jij ook wilt stoppen met roken, help ik je daar graag bij. Een traject van 4 behandelingen helpt je definitief te stoppen met roken; Zonder stress; Zonder last te hebben van ontwenningsverschijnselen. Meer informatie lees je hier……

Zomervakantie 2018
Tijd voor vakantie …..de praktijk is gesloten van 3 t/m 31 augustus 2018. Via mail ben ik bereikbaar, maar het zal mogelijk langer duren voordat je antwoord krijgt.
Vakantie is een tijd om op te laden, afstand te nemen, nieuwe inspiratie opdoen. Ik wens je een fijne vakantietijd toe.

 

 

 

Archief:

Nieuws van 2017