Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Tinie Faber – Stoelwinder, geboren in 1967 in het mooie Dokkum.

In mijn leven ben ik diverse uitdagingen tegengekomen, net als jij waarschijnlijk. Een aantal jaren geleden ben ik in een burn out situatie beland.

Als hooggevoelige vrouw heb ik me steeds aangepast aan anderen. De behoeftes van anderen waren steeds belangrijker dan mijn eigen behoeftes. Het gevoel van waardering zoeken bij anderen en de lieve vrede bewaren, was heel belangrijk. Daarbij zorgde ik alleen voor mijn 2 kleine kinderen en werkte parttime. Totdat ik dus burn out raakte. Mijn lichaam gaf duidelijk aan dat het zo niet meer langer kon.

Langzamerhand heb ik geleerd om mijzelf belangrijk te vinden. Mijn behoeftes eens op de 1e plaats te zetten, zonder egoïstisch te zijn. Mijn gevoel belangrijk te vinden, ook al vinden anderen dat niet. Luisteren naar mijn intuïtie in plaats van oplossingen buiten mezelf te zoeken. Ik heb geleerd dat ik kan en mag vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Dat het belangrijk is te luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft. Het is een leerproces met vallen en opstaan. Het is een proces dat nog steeds gaande is.

 

Als ervaringsdeskundige kan ik jou helpen meer balans te vinden in je leven. Meer balans in lichaam, ziel & geest. Ik breng je in contact met je gevoel en intuïtie. Hierdoor zit je beter in je vel en krijg je meer energie. Je zult je gezonder en gelukkiger voelen.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waar ik veel van geleerd heb. Na- en bijscholing vind ik erg leuk, leerzaam en belangrijk.

Your Title Goes Here

Ontspanning!

Echte ontspanning is de basis van een goede gezondheid. Dat geldt zowel voor je lichamelijke als...

Lichamelijk pijn heeft niet alleen een lichamelijke oorzaak

Ons lichaam geeft signalen (pijn) als er iets aan de hand is. Dat kan duidelijk zijn: je bent...

Zet jezelf op nummer 1

Stel jezelf eens de volgende vragen: Vind ik de ander belangrijker dan mezelf? Is de mening van de...

Energetisch afvallen ?!?

Alweer een tijd geleden kwam ik de term “energetische afvallen” tegen. Aan de ene kant was...

Erbij horen of verbonden zijn?

Ik weet nog dat ik als kind er alles aan deed om erbij te horen. Het liefst bij de groep van...