Gordelroos. Nooit geweten dat het zo’n pijn zou doen. Heb het nu 1,5 week. Ben bij de arts geweest en die kon weinig doen. Er zijn geen pilletjes voor. Tinie heeft me behandeld met kleur en ooracupunctuur. Al na een half uurtje waren de ergste pijnscheuten verdwenen. Ook al hield ik wel wat pijn, het was te doen. Ook de blaasjes zijn aan de beterende hand. Wat een opluchting. Bedankt tinie

Lees meer over ooracupunctuur en kleurentherapie. Wil je meer informatie over gordelroos, lees dan mijn blog.

Heling begint met veilig voelen

“We zijn allemaal beschadigde kinderen in een volwassen jasje”Hoe je als volwassene reageert en...

kort lontje

Echte ontspanning is af te lezen aan hoe snel jouw zenuwstelsel reageert op stress. Als je stress...

Angst voor afwijzing

Angst voor afwijzing is een universele angst, die diep geworteld is in ons systeem. Het werkt als...

‘bescherming’

Als jouw verbinding met jezelf groot en stevig genoeg is, kan de mening of het gedrag van een...

Ineens lag ik in het ziekenhuis

Na ¾ jaar regelmatig maag klachten te hebben gehad, kwam het in de zomer van 2020 tot een...
“Donderdag door jou behandeld,vrijdag een heel goede dag gehad en gaat nog steeds super.” (behandeling met klassieke massage)

Lees meer over klassieke massage

 

“Heb gisteren naaldjes in mijn oor laten plaatsen omdat ik last heb van een slijmbeursontsteking in mijn schouder. Ik heb vannacht goed geslapen en kan mijn arm en schouder veel beter gebruiken. Het is nog niet helemaal weg maar de pijnklachten zijn een stuk beter te handelen.”

“Je hebt mij met ooracupunctuur behandeld voor mijn hooikoortsklachten. Ze zijn niet helemaal over, maar wel een heel stuk minder. Hierdoor kan ik mijn medicijngebruik verminderen. Volgend jaar laat ik mij behandelen voordat het seizoen voor mij begint.”

Lees meer over ooracupunctuur

“Ik voel me een stuk rustiger in mijn hoofd en zit beter in mijn vel. Ook heb ik minder last van mijn rug. Ik heb nu 2 behandelingen metamorfosemassage gehad.”

Lees meer over metamorfosemassage